06-11586658 info@slimhealth.nl

Succesverhalen

Hieronder staan de ervaringen en resultaten van enkele kanjers met mijn coaching bij SlimHealth.
Ze hebben nu allemaal een gezonde leefstijl die past bij hun leven en zijn meer in balans.
Dé manier voor A Happy en Healthy You!

Heidy (30)

Ik heb zo ontzettend veel aan de coaching van Brenda. Ik ben nu al ruim 20 kilo kwijt en we gaan lekker door! Na een gesprek met Brenda voel ik me iedere keer weer gemotiveerd. Ik krijg zulke goede en bruikbare tips. Ook de complimentjes zijn erg fijn. Zelfs als het resultaat een keer tegenvalt, dan ga ik nog met positieve energie weg! Ik ga mijn doelen zeker halen.

-20,5 kg
13-wekenprogramma VIP

Joske (27)

De 20 weken zijn omgevlogen met een super goed resultaat. Had dit niet van mijzelf verwacht. Het fijne van de aanpak van SlimHealth is dat het niet als diëten voelt, maar dat het een aanpassing is van je leefstijl. Super bedankt!

-17,5 kg
13-wekenprogramma Extra

Antionette (47)

Ik vond de begeleiding deskundig zonder belerend te zijn. Ik vond het prettig dat de insteek gericht is op het stimuleren en belonen van positieve veranderingen. Fijn was ook dat het programma werd afgestemd op mijn persoonlijke omstandigheden en wensen. Ik ben zelfs twee keer op vakantie geweest, daar heerlijk van genoten en toch mijn doel gehaald!

-5,5 kg
13-wekenprogramma

Tatjana (39)

Persoonlijke en duidelijke uitleg. Met het werkboek erbij is het erg goed vol te houden. De tips die Brenda geeft zijn erg bruikbaar. Ze heeft een brede kennis en kan je goed helpen met alle vragen en dingen waar je mee zit. Mijn suikerverslaving heb ik nu onder controle!

-5 kg
13-wekenprogramma

Evelien (28)

Betrokken begeleiding met praktische en toepasbare handvatten. Mijn levensstijl is aangepast en ik voel me er goed bij. Ik ga dit zeker volhouden!

-12,4 kg
13-wekenprogramma Extra

Suzanne (37)

Wat ontzettend leuk om kennis te maken met mijn innerlijke familie! Op momenten dat ik merk dat ik niet mijn best ‘ik’ laat zien, kijk ik nu naar mijn innerlijke familieleden. Dan lukt het me vaak om een ander familielid naar voren te schuiven en daardoor veel zelfverzekerder over te komen. Heerlijk!

‘Zelfverzekerheid’
Grip op gedrag

Lisette (33)

Mijn doel was om 8 kilo af te vallen, dit is ruim gelukt! Ik heb geleerd op welke manier ik bewuste keuzes kan maken (zelfs op de zwakke momenten) waardoor ik mij gezonder en fitter voel. Brenda’s manier van werken is persoonlijk, duidelijk en erg prettig.

-8,7 kg
13-wekenprogramma

Ana (36)

Brenda is een topcoach! Ik heb het eetpatroon gevonden wat bij mij past. Ook met mijn drukke baan en vele buitenland reizen weet ik nu goed wat ik wel en niet moet doen. Ik had nooit gedacht dat ik zo makkelijk zoveel kilo’s zou kunnen afvallen. Ik durf nu weer in een skinny broek en ben zo ontzettend trots. Bedankt!

-19,5 kg
13-wekenprogramma VIP

Lieneke (28)

De prettige en persoonlijke begeleiding heeft mij erg geholpen bij het opbouwen en vasthouden van een gezond voedingspatroon. Ik ga zeker op deze manier blijven eten. Ik voel me er super goed bij!

-7,6
13-wekenprogramma

Lenie (68)

Ondanks mijn leeftijd en dat ik al best gezond at, ben ik toch afgevallen met kleine aanpassingen. Brenda is heel positief in haar benadering en blijft je stimuleren. Ik heb nu de kennis om zelf door te gaan om nog een paar kilo af te vallen.

-5 kg
13-wekenprogramma

Anja (28)

Fantastisch! Met een paar sessie’s sta ik meer in mijn kracht. Ik weet beter waarom bepaalde situatie’s mij onzeker maken, maar nog fijner is dat ik nu weet hoe ik er anders mee kan gaan. Brenda is positief en weet echt elke situatie zo te belichten dat er toch nog heel veel andere mogelijkheden zijn.

‘Meer in mijn kracht’
Grip op Gedrag

David (40)

Ik was al heel goed met mijn voeding bezig, maar door de onregelmatige werktijden was het soms toch moeilijk fit te blijven en de juiste keuzes te maken. Samen hebben we een aantal eetschema’s uitgewerkt voor mijn verschillende werktijden. Dit gaf veel inzicht en vanaf nu kan ik het eenvoudig gaan volgen

‘Gezond eetpatroon’
Healthy Lifestyle Check

Inge (34)

Ondanks mijn hormoonmedicijnen ben ik toch met normale gezonde voeding afgevallen. De begeleiding van Brenda is persoonlijk, eerlijk en motiverend. Ik ben ontzettend blij met dit resultaat.

-6,6 kg
13-wekenprogramma

Chantal (33)

Brenda is een gemotiveerde coach en geeft goede begeleiding op de punten waar dat nodig is. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Een aantal jaren geleden ben ik 10 kilo afgevallen met een diëtist, maar dit keer blijven de kilo’s er ook echt af!

-12,7 kg
13-wekenprogramma Extra

Jaap (29)

Ik heb met deze aanpak een top manier van nadenken over eten en bewegen geleerd. Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar ik ga gewoon verder zo. Voor het einde van het jaar heb ik mijn doel gehaald!

-12 kg
13-wekenprogramma

Carola (40)

Brenda is persoonlijk, toegewijd en erg prettig in omgang. Dit is absoluut cruciaal geweest. Aan het begin voelde ik me begrepen en welkom zonder oordeel. Gedurende het programma juichte ze me toe en nu ik mijn doel gehaald heb is ze oprecht trots. Wat een frisse, professionele en vrouwelijke benadering. Bedankt!

-10 kg
13-wekenprogramma

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Ik vertel het je graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.