06-11586658 info@slimhealth.nl

Mijn Coachstyle

Mijn coachstyle is persoonlijk en oprecht, met alle aandacht voor jou. Ik ga uit van jouw positieve kracht. Je kunt namelijk veel meer dan jezelf denkt. Alleen soms weet je nog niet helemaal hoe. Daar help ik je mee!

Mijn aanpak

Ik werk graag met een positieve en oplossingsgericht aanpak. Dat wil zeggen dat tijdens mijn coaching de focus ligt op de oplossing en de persoonlijke doelen die jij wilt bereiken. We kijken naar jouw ideale situatie, omschrijven welke stappen je wilt nemen om daar te komen en gaan aan de slag om die stappen echt te zetten.

Jouw vraagstuk los ik niet voor je op, maar ik begeleid je bij het zelf oplossen of het leren omgaan ermee. Ik nodig je uit om je grenzen en mogelijkheden te onderzoeken en te experimenteren met nieuw gedrag.

Ik geef alleen advies als jij er om vraagt en geef voorbeelden uit eigen ervaring als dat ondersteunt. Ik ben niet sturend en ik heb geen oordeel. Ik zorg wel voor de structuur en dat we ons positief richten op jouw persoonlijke doelen.

Positief

Het vertrekpunt van mijn coaching is jouw positieve kracht; jouw kwaliteiten, je eigen wijsheid en eigen verantwoordelijkheid. Je rekent af met onzekerheden en richt je op je kwaliteiten en vaardigheden. Je ontdek je positieve kracht en je ervaart dat je veel meer kan dan je denkt.

Wat ik vraag

Tijdens een coachtraject verwacht ik dat jij actief aan de slag gaat! Niet alleen tijdens de gesprekken, maar ook thuis. De focus ligt daarbij op het vergroten van jouw zelfinzicht, het maken van keuzes die je persoonlijke doelen en balans ondersteunen en het oefenen met nieuw gedrag. Neem jij daarin jouw verantwoordelijkheid, dan kies je voor verandering op je weg naar A Happy and Healthy You!

Ik vraag jouw focus, tijd en inzet.
Jij wordt beloond met een Happy and Health You!

Kennismakingsgesprek

Mijn programma’s en trajecten starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten. Het doel is van dit gesprek is om te kijken of we een klik hebben en of ik je echt kan helpen. Belangrijk voor jou is dat jij een goed gevoel hebt bij mij als coach en bij mijn werkwijze. Aan het eind van dit gesprek bepalen we samen of er voldoende basis is voor een samenwerking. In overleg bepalen we vervolgens welk programma of traject het beste bij jou past.

Mijn voorkeur gaat uit naar een korte en doelgerichte aanpak. Een traject of programma bestaat naast een intakegesprek dan vaak ook uit maximaal zes coachgesprekken. Je zult verrast worden door de inzichten, ideeën en resultaten die jij in zo’n korte tijd kunt halen.

Aan de slag?

Mijn aanpak helpt jou om met positieve energie, praktische tools en een doelgerichte focus, A Happy and Healthy You te worden. Wil jij dit ook ervaren, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt me ook bellen op 06 – 11 58 66 58.

Positieve coaching
Positieve coaching
Positieve coaching

Een coachgesprek vindt alleen plaats op afspraak en met voorkeur in de vorm van een 1-op-1 gesprek. Jij krijgt zo alle aandacht, ruimte en tijd die je nodig hebt. Alles wat we bespreken is strikt vertrouwelijk en zal ik het met niemand delen zonder jouw goedkeuring.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Ik vertel het je graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.