06-11586658 info@slimhealth.nl

Grip op Gedrag

Heb jij soms van die momenten dat je baalt van je (eet)gedrag? Heb je er genoeg van en wil je nu echt eens leren hier anders mee om te gaan. Maak dan eens kennis met je Innerlijke Familie! Op een leuke en speelse manier ervaar je hoe je meer grip op je (eet)gedrag kunt krijgen. Je wordt je eigen coach in elke situatie en je leert het beste uit jezelf te halen.

Waarom de Innerlijke Familie?

De Innerlijke Familie is een coachingsmodel dat is ontwikkeld door psycholoog Arienne Klijn. In 2015 kwam ik met het model in aanraking en ik was meteen super enthousiast. Na de opleiding voor schildencoach te hebben gevolgd, zet ik de Innerlijke Familie met veel plezier in tijdens mijn coaching. Het model werkt zeer verhelderend en het fijne is: je kunt er echt gelijk wat mee. Met de Innerlijke Familie leg je namelijk direct een relatie naar de praktijk. Dat maakt dit model zo krachtig en waardevol.

Als je kennis maakt met je eigen innerlijke familie, begrijp je jezelf veel beter. Je kunt jezelf makkelijker bijsturen om zo het beste uit jezelf te halen. Hierdoor heb je meer de grip op je gedrag en kun je er voor zorgen dat je in elke situatie zelf (meer) controle hebt! Deze manier van kijken naar jezelf maakt zoveel duidelijk. Over jezelf en over anderen. Het is echt leuk!Schildencoaching Innerlijke Familie Utrecht

Jouw Innerlijke Familie

Jouw innerlijke familie bestaat uit vier gezinsleden: een jongetje, een meisje, een man en een vrouw. Samen verbeelden zij al jouw kwaliteiten en behoeften. En ik bedoel letterlijk ‘verbeelden’, want door de plaatjes of poppetjes van deze vier gezinsleden voor je te zien maakt het heel eenvoudig om zelf met dit model te werken. Schildencoaching Innerlijke Familie Utrecht

Het innerlijke meisje staat voor het gevoel, je zachte en kwetsbare kant. Het innerlijke jongetje staat voor wilskracht, energie en inspiratie. De innerlijke vrouw staat voor realisme en het vanuit eigenwaarde goed voor jezelf en anderen zorgen. De innerlijke man staat voor denkvermogen en daadkracht. Doordat je de verschillende kanten van jezelf herkent, is het mogelijk om sneller en bewuster de regie te nemen.

Iedereen heeft deze vier familieleden in zich. Of je nu een man of een vrouw bent. Samen maken ze wie je bent en hoe jij je gedraagt. Het meisje en het jongetje symboliseren jouw aard, jouw karakter. De man en de vrouw staan voor de kwaliteiten die je hebt ontwikkeld en die je nog verder kunt ontwikkelen en aanscherpen. Als je alle gezinsleden kent en hun behoeften en zwakheden begrijpt, kun je beter inschatten wie van de familieleden jou in een bepaalde situatie het beste kan helpen. Je hebt namelijk altijd vier mogelijkheden om een situatie te benaderen. Maar, voor wie kies jij om het beste van jezelf te laten zien?

Je bewust worden van je vier gezinsleden en hoe ze elkaar beïnvloeden, maakt jou de regisseur over jouw gedrag.

Jouw innerlijke familie ontmoeten?

Wil je samen met mij jouw innerlijke familie gaan ontmoeten om meer grip te krijgen op je gedrag? Dat kan! Ik heb hiervoor een coachtraject op basis van het boek ‘Maak kennis met je Innerlijke Familie’ van Arienne Klijn samengesteld. In 4 sessie’s van ongeveer 1 uur maken we uitgebreid kennis met jouw innerlijke familie en ga je ervaren hoe jij meer grip kan krijgen op jouw gedrag. Elke sessie bespreken we kort wat theorie en daar gaan we vervolgens direct mee aan de slag. Thuis werk jij zelf de opdrachten uit het boek uit en ga je oefenen met je nieuwe inzichten. Tijdens de volgende coachsessie nemen we samen de opdrachten nog even door. Zo weet jij zeker dat je het model goed toepast en je het best uit jezelf haalt.

Kosten

De kosten voor het coachtraject ‘Grip op je Gedrag’ zijn 285 euro incl. BTW. Het boek ‘Maak kennis met je Innerlijke Familie’ krijg je er gratis bij. Lijkt het je leuk om samen met mij je innerlijke familie te gaan ontmoeten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.Schildencoaching Innerlijke Familie Utrecht

Innerlijke Familie Utrecht
Innerlijke Familie Utrecht
Innerlijke Familie Utrecht
Innerlijke Familie Utrecht

Voor meer informatie over het schildenmodel van Arienne Klijn en haar boeken kun je kijken op de website www.innerlijkefamilie.nl.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Ik vertel het je graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.