06-11586658 info@slimhealth.nl

Contact

Wil je een afspraak maken voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je vragen, vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met mij op!

Contactformulier

Wat kan ik voor je doen?

Omdat ik het grootste deel van de dag bezig ben met mensen coachen, ben ik het makkelijkste te bereiken via e-mail. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of mailen naar info(a)slimhealth.nl

Brenda van Denter

Leefstijlcoach
tel: 06 11 58 66 58

Praktijkadres

Pionstraat 7A
3554 EA UTRECHT

Openingstijden

Maandag: 19:00 – 21:00
Dinsdag: 19:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag: Gesloten

Wat doet een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach is een expert en adviseur op het gebied van een gezonde leefstijl. Voor jou betekent dit, dat ik jou coach naar een lichamelijke en mentale fitheid. Gezonde voeding, voldoende beweging en een positieve mindset zijn daarbij belangrijke onderdelen. Ik leer je hoe je jouw levensstijl kunt verbeteren en omzetten naar een gezonde leefstijl. Wat vaak automatisch een gezond gewicht tot gevolg heeft. Ik richt mij altijd op wat jij op dat moment nodig hebt om meer in balans te komen. Op deze manier wordt jij snel A Happy & Healthy You!

Wil jij ook een gezonde leefstijl? Vul dan het contactformulier hierboven in voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren naast de praktijk of in de directe omgeving. De stadsbus stopt 4x per uur aan de overzijde van de straat (3 minuten lopen).

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het hoekhuis. Kun je geen traplopen, meld dit dan van te voren!

A happymaker

Speciaal voor jou heb ik mijn 10 gouden leefregels voor A Happy and Healthy You op een rij gezet.

Al jaren helpen deze regels mij om op gewicht te blijven, lekker in mijn vel te zitten en veel energie te hebben om leuke dingen te doen.

Ik wil je met mijn 10 gouden tips inspireren en laten zien dat ook jij vandaag al een eerste stap kan zetten voor a Happy and Healthy You.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Ik vertel het je graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.