06-11586658 info@slimhealth.nl

Aanbod

Hieronder een overzicht van wat ik allemaal aanbied om samen met jou aan de slag te gaan voor A Happy and Healthy You! Spreekt jou iets aan, klik dan door naar de specifieke pagina voor meer informatie.

Healthy Lifestyle Check

Je fit en energiek voelen is wat je wilt en een gezonde leefstijl is daarom belangrijk voor jou. Je doet er elke dag je best voor en let goed op dat je gezond eet en voldoende beweegt. Toch twijfel je soms en ben jij benieuwd naar hoe goed je bezig bent en of wat er wellicht nog beter kan. Een healthy lifestyle check door mij is dan écht iets voor jou!

13-wekenprogramma

Heb jij al van alles geprobeerd en lukt het jou maar niet om grip te krijgen op je gewicht. Dan heb ik dé oplossing voor jou! Met het 13-wekenprogramma krijg jij slim weer de controle over je gewicht. Een effectieve en persoonlijke aanpak waarbij het gaat om jou en jouw succes. Met het 13-wekenprogramma is een blijvend gezond gewicht ook voor jou haalbaar.

A Happy You!

Met een positieve mindset lukt het jou gemakkelijker om jouw doelen écht te bereiken en waarschijnlijk zelfs nog meer dan dat! Door jouw positieve energie te laten groeien kun je beter omgaan met moeilijke situaties. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je voelt je daardoor sterker en vrijer. Voor mij is dat A Happy You!

Grip op Gedrag

Heb jij van die momenten waarvan je achteraf denkt ‘dat had ik anders moeten doen’ of ‘dat had ik beter kunnen doen’ en lukt het je niet om het aan te passen? Maak dan samen met mij kennis met jouw Innerlijke Familie en krijg grip op je gedrag! Je wordt je eigen coach in elke situatie en je leert het beste uit jezelf te halen.

Voor Professionals

13-wekenprogramma Licentie

Ben jij gewichtsconsulent of op een andere manier professioneel met voeding en leefstijl bezig en zou jij het 13-wekenprogramma ook in jouw praktijk willen gebruiken? Dat kan! Je kunt je namelijk aansluiten bij het 13-wekenprogramma. Je hebt zo direct een complete en professionele aanpak waarmee je jezelf in één klap (extra) in de markt zet.

Workshop Professionals

Ieder jaar organiseer ik één of meerdere workshop voor de 13-wekenprogramma coaches en andere professionals die zich bezig houden met voeding en leefstijl. Ik kies steeds een ander ontwerp dat echt weer iets extra’s bijdraagt aan jouw praktijk. Ik maak van elke workshop weer een leuke gezellige dag in Utrecht!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen? Ik vertel het je graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.